Er facadens udseende blevet trist og nedslidt at se på? Hos Murerfirmaet Hassing ApS, kan vi hjælpe dig med en omgang netpuds. 

Med denne facadebehandling, opnår du flere fordele, som ikke mindst giver dig et opfrisket udseende, men også en styrket facade, som du kan få glæde af mange år frem.

Få netpudset facade i området Storvorde, Gistrup, Aalborg og omegn.

Hvad vil det sige at give sin facade et netpuds?

Netpudset facade, er en forholdsvis ny form for behandlingsmetode, der kan opfriske facaden med et nyt og stærkt ydre. 

Med en veludført netpudsning, er du sikret et smukt og jævnt look på boligens facade. 

Ligeledes vil behandlingen forstærke murværket betydeligt. På den måde forebygger du fremtidig vedligeholdelse. 

Det er en af mere komplekse løsninger, men som giver et af de bedste resultater. 

Måden hvorpå netpuds adskiller sig fra de andre facadepudsninger, er ved at den ydre del af murværket er bundet og sikret med et såkaldt armeringsnet. 

Netop derfra kommer udtrykket netpudsning.

Kontakt os

Få mange fordele med netpudsning

✔️ En god investering - På længere sigt sparer du penge på vedligeholdelse. Desuden vil den forstærket facade, øge værdien af din bolig, såfremt du en dag skulle sælge den.
✔️ Netpuds er den stærkeste form for facadepuds, med den længste holdbare varighed.
✔️ Vedligeholdelsesfrit hus mange år frem - Med en netpudset facade, får du den eneste løsning indenfor facadepuds, hvor revner og afskalning, fuldstændig kan undgås, i den nærmeste fremtid. 
✔️ Bedre indeklima - Med en netpudsning, holder du boligens ydervægge tør og bedre isoleret. På den måde får du en sundere luft i boligen, og da man med et lag toppuds kan forebygge seriøse skader, vil du på samme tid forbedre indeklimaet. 
✔️ En smuk ny facade - Når netpudsningen er udført, vil din facade blive ny og fin. Eventuelle skader og revner, vil med en netpudset facade, blive dækket og i stedet give en jævn og smuk facade, der forbedre helhedsindtrykket af din bolig.

Hvis du ønsker at få fordelene med netpuds, skal du ikke tøve med at give os et kald. 

Vi udfører arbejdet, både stort som småt, og tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder, for en netpudsning af facade.

Få et uforpligtende tilbud på netpuds

Hvis du er interesseret i netpudsning af facade, står vi klar med et uforpligtende tilbud til dig i området Storvorde, Gistrup, Aalborg og omegn.

Ring til os på telefon 98 31 83 91, send en mail til chr@murerfirmaethassing.dk, eller udfyld kontaktformularen.