Murerfirmaet Hassing har eksisteret siden 2007. I den tid har vi arbejdet med alt lige fra murer- og kloakarbejde til renovering af kirker. Det vigtigste for os, når vi tager en ny opgave ind, er at vi kan sikre vores kunde et godt stykke arbejde. Et arbejde af højeste kvalitet. Derfor er alle vores medarbejdere også faguddannede, da vi ved, hvilken forskel det gør for kvaliteten. Hos Murerfirmaet Hassing sikrer vi holdbare løsninger og det bedste resultat.

Vi udfører alt inden for murer- og kloakarbejde, nybygninger, tilbygninger, badeværelser, belægning samt nedsivningsanlæg.

Vores filosofi er simpel: din tilfredshed er det vigtigste for os

Derfor er en af vores fornemste opgaver at sørge for, at du er godt vejledt omkring hele processen i forbindelse med dit byggeprojekt. Klar og ordentlig information er vores værktøj til at opnå dette.

Når vi indgår aftale om hovedentreprise, benytter vi altid kompetente underentreprenører, som vi kender og har tillid til. Alle opgaver udføres efter den indgåede aftale mellem dig og os. På den måde undgår vi unødvendige overraskelser halvvejs inde i projektet.

Vi arbejder med alle typer kunder. Lige fra private til erhvervskunder, industri og kommunale virksomheder. Vi udfører alle slags mureropgaver uanset om det er mindre reparationer eller større projekter som et nybyggeri.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejdsgang, forestående byggeprojekter eller lignende, så står vi alle klar til at rådgive dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på mureropgaver.