Murerfirmaet Hassing ApS, tilbyder professionel ombygning af hus. Vi har fokus på kvalitet i både materialer og arbejde, samt i gennemførelse af processen fra start til aflevering.

En ombygning af huset, kan med relativt få tiltag skabe et helt nyt hjem. På den måde kan du få den indretning af rum, som du går og drømmer om.

Få professionel tilbygning eller ombygning af hus tilpasset dine ønsker og behov i området Storvorde, Gistrup, Aalborg og omegn.

Fordele med ombygning af hus

Der er mange fordele at opnå med ombygning af hus, som samlet set vil skabe din drømmebolig.

Dine fordele er for eksempel:
✔️ Alle rum i huset, kan teoretisk set flyttes til hvor i huset du ønsker, og tænker du kreativt, er der kun få grænser for den planløsning du ønsker. 
✔️ De fleste ombygninger er forholdsvis simple, da de kan klares med få skillevægge, eller nedbrydning af samme. Det gør derfor også ombygning af hus, til en nem og  billig løsning, hvor mulighederne er mange, når du skal gentænke din rumfordeling.
✔️ Med stor ekspertise, de rette redskaber og fagfolk, sikrer vi dig korrekt udført arbejde, som bringer glæde mange år frem.
✔️ Det kan hjælpe med at spare på energiomkostningerne, ved at isolere bedre, eller skifte til mere energieffektive materialer og enheder.
✔️ Det kan øge boligens værdi, og gøre det mere attraktivt for potentielle købere, skulle du have lyst til at sælge på et tidspunkt.

Ligeledes kan ombygningen generelt give boligen et friskt og moderne udseende, hvilket kan øge beboernes livskvalitet, og glæde ved at bo der.

Kontakt os

Få professionel rådgivning til din ombygning

En ombygning af hus, kan hurtigt blive til et større projekt. Det kan derfor også være svært at visualisere, hvordan det endelige resultat vil komme til at se ud, før det bliver udført. Derfor er det vigtigt at planlægge det fra start til ende, for at gennemførelsen af ombygningen bliver udført korrekt. 

Vi kan hjælpe dig med at planlægge ombygningen, og hvis du ønsker det, rådgive dig til den bedste løsning for dig og dit hjem, med udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

Vi bestræber os på god service, derfor er kommunikationen mellem os, et vigtigt udgangspunkt for ombygningen. Det er din sikkerhed i at du trygt kan stole på os, til ombygningen af dit hjem. 

Enkelte rum som for eksempel renovering eller ombygning af badeværelse, kan ligeledes arrangeres efter aftale. 

Få et uforpligtende tilbud på din ombygning af hus

Om du ønsker at sælge boligen, eller bare lave om på rumfordelingen, så kan en ombygning være netop den løsning du står og mangler. 

Hvis du er interesseret i at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Vi står klar i området Storvorde, Gistrup, Aalborg og omegn.

Ring til os på telefon 98318391, send en mail til chr@murerfirmaethassing.dk, eller udfyld kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt!