En tilbygning til hus giver dig flere kvadratmeter, ekstra plads og et hav af muligheder. 

Murerfirmaet Hassing ApS, er dit professionelle firma til udførelsen af din muret tilbygning. Vi har over 15 års erfaring med tilbygninger til private husejere. Derfor vil vi med glæde også hjælpe dig, med at realisere dine drømme. 

Få tilbygning i mursten i området Storvorde, Gistrup, Aalborg og omegn.

Du får fordele ved at vælge os til din muret tilbygning

Fordelene ved at vælge en tilbygning til hus hos os er mange. For det første kan det give dig muligheden for ekstra plads til børneværelser, kontor eller måske et ekstra badeværelse.  

Ligeledes tilbyder vi også at skræddersy din tilbygning, til dine specifikke ønsker og behov. 

Murerfirmaet Hassing ApS, består af erfarne og dygtige murer, som sikrer dig et kyndigt kvalitetsarbejde. 

Vi sørger derfor også altid for at overholde alle relevante love og regler, der sikrer at tilbygningen, er i overensstemmelse med bygningsreglementet.

Kontakt os

Hvad koster tilbygning til hus

Prisen på en muret tilbygning variere meget. Vores priser er udarbejdet og afhænger af, hvilken type tilbygning i ønsker, hvor stor den skal være samt hvilket materiale vi skal benytte til udførelsen af tilbygningen. 

Vi kan for eksempel bygge:
✔️ Et ekstra værelse
✔️ En udestue 
✔️ En garage 
✔️ En stue, stor som små
✔️ Og mere til

Ønsker du at kombinere din tilbygning, med en renovering af enkelte rum såsom badeværelset, eller en ombygning af dit oprindelige hus, vil vi med glæde være dig behjælpelig med dette.

Tilbygning til hus - Skræddersyet til dine behov

Vores erfarne murere og bygningseksperter forstår, at hvert hus er forskelligt, og derfor tilbyder vi tilbygninger, der er nøje tilpasset din bolig. Uanset om du drømmer om en rummelig ekstra stue, et nyt badeværelse, et kontor eller noget helt unikt, er vi her for at omsætte dine idéer til virkelighed.

Vi begynder altid med en grundig konsultation, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Derefter udarbejder vi et skræddersyet design, der passer perfekt til din eksisterende bolig. Vores fokus er at skabe en tilbygning, der ikke kun øger pladsen, men også tilføjer værdi til dit hjem.

Når du vælger Murerfirmaet Hassing til din tilbygning, kan du forvente førsteklasses håndværk, pålidelighed og overholdelse af tidsplanen. Vi er dedikerede til at levere resultater, der imødekommer dine forventninger, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Få et uforpligtende tilbud på din tilbygning til hus

Hvis du er interesseret i at få bygget en muret tilbygning til hus, så kontakt os i dag. Vi vil gerne hører om dine ønsker og drømme, så vi kan hjælpe dig med at realisere dem i Storvorde, Gistrup, Aalborg og omegn. 

Hos os får du et uforpligtende tilbud, skræddersyet din drømmebolig. 

Ring til os på telefon 98 31 83 91, send en mail til chr@murerfirmaethassing.dk, eller udfyld kontaktformularen.